You are here

Working ini for Canada

17 posts / 0 new
Last post
Uthall
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week
Working ini for Canada

Hello,

I have got tvhebdo working for Canada, but it is really slow and takes like 30 minutes to do just one channel.

Is there a trick to using this site, or otherwise, is there a better working ini for Canada?

Thanks

jhr1948
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 3 hours
Uthall wrote:

Hello,
I have got tvhebdo working for Canada, but it is really slow and takes like 30 minutes to do just one channel.
Is there a trick to using this site, or otherwise, is there a better working ini for Canada?
Thanks

 
The most recent tvtv.ca ini works fine.  Just make sure after you run it once to open the robots folder, click on the tvtv.ca file and make sure it only has this (delete the rest):
User-agent: *User-agent: WebGrab+Plus
 
Save it, then make it "read only"
 
Try it again.

Uthall
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Heya,

Ok, im being a newb again, but when i try to generate channels with this by using the "c" in the xml, i just get the no index error.

Also, ive never used a robot file before.

Whats the steps for this one?

jhr1948
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 3 hours
Uthall wrote:

Heya,
Ok, im being a newb again, but when i try to generate channels with this by using the "c" in the xml, i just get the no index error.
Also, ive never used a robot file before.
Whats the steps for this one?

Are there channels missing from the already generated channels xml?  It seems fairly complete.  I'm uploading the most recent ini and xml, although, its from the latest pack so it should be the same. Don't forget to remove the underscore in the ini & the channels xml files so that they read "tvtv.ca.ini" and "tvtv.ca.channels.xml"
 
I'm also uploading my robots file for tvtv.ca.robots. I had to add ".jpg" at the end of it to upload, make sure to remove that extension. Just overwrite that in the robots folder and make sure to right click, select properties, and make as read only.

Uthall
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

I dunno, i cant get it to work, keep getting blank channel files. Ill keep playing round with it.

Any idea where these channels are:
- Much (CA)
- CTV2 [Torronto] (CA)
- HBO 2 (CA)

jhr1948
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 3 hours

2 of 3 of those are in that list
HBO 2 (is called HBO West)
Much is MUCH Music
 
Not trying to be jerk, but if you are delving into tons of countries' channels, warm-up your Google search. Like I mentioned on one of your post, I know more about UK channels than I should since I'm in the US.

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 week

I agree.webgrab started free for personal use.
the license was introduce to try curb abuse(least users will have to donate to get 1000 channels,a whole 5 euro/yr).
I think it should be a lot more but wasn't my call.
the creators are trying to make a happy medium for the iptv guys and the regualar users(say unsing it for their ota channel).
its a hard line to keep all happy but something had to be done.
who watches more than 1000 channels?
by time u figure out what to watch the show is over...

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 week

want a challenge ini creators?
figure out this site...
https://tv.bell.ca/guide
its Canada
I have it done.

Uthall
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Thanks mate, i hit google hard dont worry, but ill hit even harder....really appreciate all your help.

@Blackbear, if i need to donate of pay more to use more countries, no problem, just let me know what the go is.

jhr1948
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 3 hours
Uthall wrote:

Thanks mate, i hit google hard dont worry, but ill hit even harder....really appreciate all your help.
@Blackbear, if i need to donate of pay more to use more countries, no problem, just let me know what the go is.

of course man, trust me, i've had questions myself, but usually more about ini technical issues.  I really want to understand ini creation, but damn its above my head.  I've read the manual, and still don't quite get it.
 
Blackbear, i went to that sight, impressed. haha. don't know how you guys do this.

EPGFreak
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 2 months

Hi,

I am getting the following error on a Windows 2019 Server:

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++
[ Info ] ( 1/1 ) TVTV.CA -- chan. (xmltv_id=Addik TV) -- mode Force
[ ] Job finished at 07/07/2020 19:34:20 done in 1s
[Critical]
Access to the path 'C:\Users\Administrator\AppData\Local\WebGrab+Plus\robots\tvtv.ca.robots' is denied.
[Critical]
at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
at System.IO.File.InternalDelete(String path, Boolean checkHost)
at  .․. (String ,   )
at  .―. (String[] )
[Critical] Unhandled Exception
+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

I am not getting the same error on a Win 10 machine using the same config file. I set the robot to read-only on both machines, but this error pops up only on the Win Server machine. Any ideas on what this error is pointing to?

TimTech
Offline
TimTech's picture
Joined: 8 months
Last seen: 5 days

If you are still struggling,
I had the same issue with TVTV.us and this is how I fixed it today (don't know how long this will work)
I'm on Windows 7 Professional

Deleted tvtv.us.robots
Deleted hot_cookies.txt
Re-ran WG with my 30 channel list.
Changed every instance of "Disallow" to "Allow" in newly created tvtv.us.robots file and DID NOT make it read only.
Ran WG and it pulled channels.

Something might have changed around the beginning of July.

EPGFreak
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 2 months

Thanks, will give that a try. I was hoping someone has seen this exact error print.

It is weird how this is happening on Win Server OSes. I cannot replicate the problem on Win 10.

TimTech
Offline
TimTech's picture
Joined: 8 months
Last seen: 5 days

Please let me know if it works. I’m still trying to figure this out.
My error looked exactly as yours:

[ Info ] ( 1/30 ) TVTV.US -- chan. (xmltv_id=CBC (CBET) Windsor, ON) -- mode Light
[ ] Job finished at 16/07/2020 19:32:34 done in 3s
[Critical]
Access to the path 'C:\Users\Tim\AppData\Local\WebGrab+Plus\robots\tvtv.us.robots' is denied.
[Critical]
at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
at System.IO.File.InternalDelete(String path, Boolean checkHost)
at  .․. (String ,   )
at  .―. (String[] )
[Critical] Unhandled Exception

jhr1948
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 3 hours
TimTech wrote:

Please let me know if it works. I’m still trying to figure this out.

TVGuide.com.ini works great for US/Can still. Just heads up.

TimTech
Offline
TimTech's picture
Joined: 8 months
Last seen: 5 days
jhr1948 wrote:

TimTech wrote:
Please let me know if it works. I’m still trying to figure this out.

TVGuide.com.ini works great for US/Can still. Just heads up.

I don't see any tvguide.com.ini in the siteinipack. Where is this ini found?

Edit: Oh, I found it in the Networks folder in the sitepack.

jhr1948
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 3 hours
TimTech wrote:

jhr1948 wrote:

TimTech wrote:
Please let me know if it works. I’m still trying to figure this out.

TVGuide.com.ini works great for US/Can still. Just heads up.

I don't see any tvguide.com.ini in the siteinipack. Where is this ini found?

I misspoke a bit. You can use TVGuide for Canada, but TVPassport works faster. For the US it is TVGuide for me.

Attachments: 
Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl