You are here

xmltv_time_correct on linux

5 posts / 0 new
Last post
freddy12
Offline
Has donated long time ago
Joined: 4 years
Last seen: 2 months
xmltv_time_correct on linux

Does anyone know how to run xmltv_time_correct on a synology which is based on linux,  ive tried same command as webgrabplus but it fails   anyone have this running ? 

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 month

what error? upload a log file plse.

used it before on linux(mono) no problem.havnt used it in awhile though.

if i remember right the xmltv_time_correct.exe and the chans2correct.xml have to be in the same folder.

 

 

freddy12
Offline
Has donated long time ago
Joined: 4 years
Last seen: 2 months
Blackbear199 wrote:

what error? upload a log file plse.

used it before on linux(mono) no problem.havnt used it in awhile though.

if i remember right the xmltv_time_correct.exe and the chans2correct.xml have to be in the same folder.

on windows i used to launch xmltv_time_correct.bat and it ran just like it was suppose to,  when i use a command to run it on mono i get  'does not contain a valid cil",  the files and everything is copied over and changed the file locations and names in the .bat and channels list file 

i couldnt find a log file so posted a screenshot instead 

Attachments: 
Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 month

dont use the bat file,its for windows only.

start it same way you do webgrab+plus.exe

you almost had it...

./mono xmltv_time_correct.exe input.xml output.xml

the exe and chans2correct.xml need to be in same folder unless you add the path(same method as used for webgrab).

 

freddy12
Offline
Has donated long time ago
Joined: 4 years
Last seen: 2 months
Blackbear199 wrote:

dont use the bat file,its for windows only.

start it same way you do webgrab+plus.exe

you almost had it...

./mono xmltv_time_correct.exe input.xml output.xml

the exe and chans2correct.xml need to be in same folder unless you add the path(same method as used for webgrab).

 

 

thanks for the tips i finally got it, i was missing the input and output command on the run  i used  

"/volume1/@appstore/mono/bin/./mono xmltv_time_correct.exe   /volume1/Downloads/epg.xml  /volume1/Downloads/epg2.xml"

and it ran nicely   thanks for your help bud 

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl