You are here

Wrong Donator Badge

13 posts / 0 new
Last post
x434
Offline
Donator
Joined: 5 months
Last seen: 1 week
Wrong Donator Badge

Hi Guys,

I just donated yesterday and today i can see that i was assigned the "donated a long time ago" badge.

Why is this? Can someone look into it?

Thanks

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 month

already noticed this that's its greyed out,i have never seen this before.
I already sent a msg to the admin.

x434
Offline
Donator
Joined: 5 months
Last seen: 1 week

Thanks for that :)

Perhaps the donation date was mistyped hence resulting in the incorrect badge assignment.

Will wait for the admin to clarify

Thanks

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 month

hopefully be fixed soon.
I have admin on skype but havnt seen him online..

WGMaker
Offline
WGMaker's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 hour
Is the support helpful?
support us

Right now, we are implementing a system that 'nearly instantly' updates donator data and issues donator badges based on daily PayPal reports.

But as you noticed .. its not done yet .. sorry ..

x434
Offline
Donator
Joined: 5 months
Last seen: 1 week

Totally understandable :) no problem at all. I will wait for the correct badge to be issued.

Thanks

x434
Offline
Donator
Joined: 5 months
Last seen: 1 week

Hey guys, any ETA on my badge assignment?

Thanks

WGMaker
Offline
WGMaker's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 hour
Is the support helpful?
support us

Is done .. sorry for the delay ..

x434
Offline
Donator
Joined: 5 months
Last seen: 1 week

No problem at all. I got the donator badge but upon checking my user profile i do not see my Donator license code hence when running WebGrab++ it shows me as a registered_user :(

PS: I ran a fresh copy of WG++ to initiate a grab new licence data without avail.

Am i missing something here or should the donator license code be displayed under my user account?

Thanks

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 4 hours

try to force license

Attachments: 
x434
Offline
Donator
Joined: 5 months
Last seen: 1 week

Yes forcing a license check solved it. Thanks, couldn't find any documentation around regarding the new implementation of licensing and decryption keys. Guess this will be available later on in the downloads/docs section.

moshoodo123
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 4 months

I have donated but no badge yet, do I have to do anything?

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 4 hours

it's not automatic, you have to wait data are synced (takes 1-2 days), in the meantime have look to documentation on how to set config or in MISC folder of siteini pack there is a sample

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl