You are here

tvtv.us.ini fix

54 posts / 0 new
Last post
bebawy6
Offline
bebawy6's picture
Donator
Joined: 1 month
Last seen: 2 days

Many Thanks. I was having the same issue and searched for that title So, I followed your instruction and it works for me perfectly

xdetoursx
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 6 days

Does anyone know how to fix this. When I make the modification to the Robots file (removing the Disallow parts), it gets reset and added back in when WG is run, so no channel data populates. When I change the Robots file to Read Only and run WG, this message pops up

Access to the path 'C:\Users\xxx\AppData\Local\WebGrab+Plus\robots\tvtv.ca.robots' is denied.
[Critical]
at System.IO.__Error.WinIOError(Int32 errorCode, String maybeFullPath)
at System.IO.File.InternalDelete(String path, Boolean checkHost)
at  .․. (String ,   )
at  .―. (String[] )

It doesn't make sense though since I'm running this as Administrator and have full access to everything. It's Windows 8.1 x64

Bhaygin
Offline
Donator
Joined: 2 months
Last seen: 4 days

I had similar issue, I couldn't quite put my finger on what exactly was causing the problem. Setting the file to "Read-only" did not do it for me neither.

What I did in the end was to deny the "Write" permission of every user for the ...\WebGrab+Plus\robots\ folder. That worked.

Pages

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl