You are here

strange problem with HD+ plus on linux and windows

7 posts / 0 new
Last post
masterke
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 3 weeks
strange problem with HD+ plus on linux and windows

i use a list of channels from different country's and have the good things to let it work,
except HD+ is a problem, on windows it download al the channels i have put in and the userkey works also fine.
the same config file on windows i use on a linux server and the HD+ channels get no info and download not the epg info what on windows good works with the same config file and the userkey and all other info is needed to let this work.
i have on the linux pc version 3.0 and on windowd pc also,
what can been the problem that it don't work on linux but works on windows perfectly???????
can it be the problem with robots file or something else ???
i also have change a robots file for 1 provider to chmod 444 so the epg stil downloads.
do i have to do this also with the HD+ plus robots file?????

a lot of things i want to now but it is verry strange this problem.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 hour

I guess you have timeout, so it has been discovered with several users that some vps/linux distro (specially ovh) use default or inadeguate dns. What you can do is test with:
nslookup www.hd-plus.de
and check if they both reply the same. You do not need to change robots....

masterke
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 3 weeks
mat8861 wrote:

I guess you have timeout, so it has been discovered with several users that some vps/linux distro (specially ovh) use default or inadeguate dns. What you can do is test with:
nslookup www.hd-plus.de
and check if they both reply the same. You do not need to change robots....

I check it, the server is from Germany located server rent site, Hetzner, I don't now if this is the problem but I check it on the server at home with putty it runs on Centos7 with no problems excepted the HD+ channels on the linux version.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 hour

This doesn't mean your sever (not at home) is correct. There was a guy having problems with foxtel australia and his linux was in australia !! He solved setting google dns. So check if the reply is the same. You should get Address: 23.97.146.106

masterke
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 3 weeks
mat8861 wrote:

This doesn't mean your sever (not at home) is correct. There was a guy having problems with foxtel australia and his linux was in australia !! He solved setting google dns. So check if the reply is the same. You should get Address: 23.97.146.106

i get a server address and ip that links to a german address and the ip you put here for the HD-plus.de site,
so what can i check also to get this fixed?????

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 hour

from the pc running wg (the one you have problems) run nslookup

masterke
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 3 weeks
mat8861 wrote:

from the pc running wg (the one you have problems) run nslookup

it's on that linux server where the problems are that I tested it ;)
on the windows pc at home there are no problems.
so how can this be fixt is the question ;)

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl