You are here

Replacement of existing guide

4 posts / 0 new
Last post
Tehra
Offline
Joined: 5 months
Last seen: 1 week
Replacement of existing guide

Hello, can someone help me please?

I have a problem, my problem is that I have my guide already downloaded but the moment I want to add a new channel to my guide, my guide is replaced by a new one,but in my new guide only appears the new added channels, I use the gatotv.com.ini and yo.tv.ini like reference.

Blackbear199
Offline
Joined: 1 year
Last seen: 2 hours

no idea how that can happen,what update mode are you using in you webgrab++config.xml

did you check your guide.xml to verify data's not there or just not being displayed.

 

Tehra
Offline
Joined: 5 months
Last seen: 1 week
I installed the application again and now it works but now I have a problem,The guide is generated successfully 
but in the WebGrab ++ file. Log I get some errors in several channels like "suspicious title in index page" 
or "[  Debug ] Irregular showid "" skipped" 

In case you can not see the txt I leave you an example of the errors

1.-This happens with many channels

4/222 ) YO.TV -- chan. (xmltv_id=Exa TV - XF) -- mode Incremental
[  Debug ]    suspicious      title in index page  = >
[  Debug ]       differs from title in showdetails = Whatsapeand.....
[  Debug ]    suspicious      title in index page  = >
[  Debug ]       differs from title in showdetails = Dammovement
[  Debug ]    suspicious      title in index page  = >
[  Debug ]       differs from title in showdetails = > (?)
[  Debug ]    suspicious      title in index page  = >
[  Debug ]       differs from title in showdetails = > (?)
[  Debug ]    suspicious      title in index page  = >
[  Debug ]       differs from title in showdetails = Perros y ga.....
[  Debug ]    suspicious      title in index page  = >
[  Debug ]       differs from title in showdetails = > (?)
[  Debug ]    suspicious      title in index page  = >
[  Debug ]       differs from title in showdetails = > (?)
[  Debug ]    suspicious      title in index page  = >
[  Debug ]       differs from title in showdetails = You Tv
[  Debug ]    suspicious      title in index page  = >

2.-This happens when the process is going to end

<divclass="container">
<divclass="ft-copyfloat-right">
<a
href="/help/show_article?conditions"
>Copyright©</a>1990-2016
<a
href="/help?
[  Debug ] Irregular showid "" skipped
[  Debug ] Irregular showid "" skipped
[  Debug ] --> /?ref_=fn_tt_tt_6"><imgsrc="https://images-na.ssl-images-amazon.com/images/M/MV5BMTQ1NDEwMzEwMl5BMl5...@@._V1_UX32_CR0,0,32,44_AL_.jpg"/></a></td><tdclass="result_text"> not a valid ShowId!
[Critical] Unhandled Exception
[Critical] 
Referencia a objeto no establecida como instancia de un objeto.
[Critical] 
   en WGconsole.PostProcess.MdbScrub.GetMusthaveCompare(MdbIni mi, XmlNode show, String type)
   en WGconsole.PostProcess.PostProcess_MDB()
   en WGconsole.PostProcess..ctor(String[] processes)
   en WGconsole.Program.ConsoleApplication(String[] args)
   en WGconsole.Program.Main(String[] args)
[Critical] For detailed info, see log file C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab\WebGrab++.log.txt
[Critical] Execution stopped

Despite these errors, the guide is downloaded correctly but I do not know if these errors affect something

 

Attachments: 
Blackbear199
Offline
Joined: 1 year
Last seen: 2 hours

yo.tv tile was having issues,i seen same as your seeing last evening.seems ok now so try again.

regarding the second problem,you have the post processor enable(which you dont want).

its a chore alone to get working correctly.

disbale it in your webgrab++config.xml(see bold part below).

<postprocess grab="y" run="n">mdb</postprocess>

 

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl