You are here

Getting mismatch error v.3.0.2.0

6 posts / 0 new
Last post
xdetoursx
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 5 days
Getting mismatch error v.3.0.2.0

Still getting this error message after upgrading. Says my email does not match my user ID after running the check in >f< mode

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

Just to be sure, did you use the email you subscribed in forum and the license password of your profile ?

WGMaker
Offline
WGMaker's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 51 min
Is the support helpful?
support us
xdetoursx wrote:

Still getting this error message after upgrading. Says my email does not match my user ID after running the check in >f< mode

The email in the wglicense.log that caused the mismatch is certainly not the one you registered with!

I think its just the @ character .. in the log its .....at..... and not .....@.....

xdetoursx
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 5 days

It is the one i registered with, in fact, I just ran WG the other day and it worked fine. This is from my config file.

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

Like WGMaker said change "at" into "@" as a normal email address.

xdetoursx
Offline
Donator
Joined: 3 years
Last seen: 5 days

That appears to have worked. Thanks. BTW, the Installation Documentation still reads to use .at. and not @

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl