You are here

Error from m.tvprofile.net

3 posts / 0 new
Last post
Maniac
Offline
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 8 months
Error from m.tvprofile.net

Hi there,
I was not sure where to post this, so I'll try here.
My config file includes epg from diferent providers, one of them is m.tvprofile.net (bosnia). It used to work just fine untill a couple days ago. 
Now I just keep getting this error and no epg from those channels, the other ones work fine.

 

 

Channel hrt2 site -- M.TVPROFIL.NET -- update mode full

 

Error downloading robots data: The remote server returned an error: (404) Not Found.

skipped robots check

Unable to update Channel hrt2

 

System.FormatException: String was not recognized as a valid DateTime.

   at System.DateTimeParse.Parse(String s, DateTimeFormatInfo dtfi, DateTimeStyles styles)

   at System.DateTime.Parse(String s, IFormatProvider provider)

   at WebGrab.Program.UpdateChannel(String strIndex, ChannelToUpdate Chan, XmlTarget xTarget)

   at WebGrab.Program.Main(String[] args)

 

 

Does anyone know what this could be? And how to fix it? I've tryed changing Regional settings but no luck.

(using the latest build and site.ini pack, no custom changes).

 

Thanks

WGMaker
Offline
WGMaker's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 12 min
Is the support helpful?
support us
Maniac
Offline
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 8 months

Thank you very much Jan! It's working :)

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl