You are here

2.11 upgrade to 3.1 problem

27 posts / 0 new
Last post
Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks
2.11 upgrade to 3.1 problem

Hi
on Win10
site tvguide.com
before i had it working v2.11 but stop working, then i upgrade to v3.1
i put the User, Email and Lic key but i get this and i cant get nothing

where i can make a donation ? i cant see the button

any help thanks

[ ] Job started at 29/01/2021 01:27:31
[ Debug ]
[ Debug ] Running on: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
[ Debug ] Environment: 4.0.30319.42000
[ Debug ]
[ Debug ] Loading timezone data
[ Debug ] Embedded timezones source: timezone.timezonesdata.txt
[ Debug ] Reading config file: C:\Users\pc02\AppData\Local\WebGrab+Plus\WebGrab++.config.xml
[ Info ] Checking License ..
[ Info ] For License request/update data, see WGLicense.log.txt
[Warning ] The total channel count :20 exceeds the number 20 allowed for license 'default'
[Warning ] The total channel count set to :20
[ Debug ]
[ Info ] found: C:\Users\pc02\AppData\Local\WebGrab+Plus\tvguide.com.ini -- Revision 14
[ Info ] input file C:\Users\pc02\AppData\Local\WebGrab+Plus\guide.xml not found ... created a new one ...
[ Info ]
[ Info ]
[ Info ]
[ Info ] i=index .=same c=change g=gab r=replace n=new
[ Info ]
[ Info ]
[ Info ] Group (0) :
[ Info ] update requested for - 369 - out of - 20 - channels for 1 day(s)
[ Debug ]
[ Info ] ( 1/20 ) TVGUIDE.COM -- chan. (xmltv_id=WTCV MegaTV HDTV) -- mode Force
[Error ] Unable to update channel WTCV MegaTV HDTV
[Critical] Generic syntax exception:
[Critical] message:
[Error ] no index page data received from WTCV MegaTV HDTV
[Error ] unable to update channel, try again later
[ Info ] Existing guide data restored!
[ Debug ]

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 week

webgrab now works with a license or thats all the channels you get.
default means you dont even have the license line enabled( or you did it incorectly) in your webgrab config xml.
read under the documentation,configuration,webgra++configt.xml at the top of the forums.
i aint posting the link,its posted many times already in the forums.

as a registeded user u get 30 channels,3 ini.
as a donator(5 euro you get 250 channels,15 ini.

click on the piggy bank to donate.

Attachments: 
Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

ok, thanks for explain where was the donation.
yes was the first time.

done the Donation for 2 yeras
Date: January 28, 2021
Transaction ID: 2197-3286-9209-4083
Purpose: Donation from Ricky
Donation to: webgrabpp@gmail.com
Donation from: my email
Donation amount: €10.00 EUR

thanks

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 week

u have to wait for jan to add your badge.
in the mean time read the docs on how to add decrypt keys for site ini that use them(its on the same page that explains license setup).
once you have your badge a new section will be accessible at the bottom of the forums that have decrypt keys for ini's that use them.

NOTE: some ini's need a decrypt key line in your webgrab config.xml and some dont.
ini names the end with a...

E encrypted no key needed
EK encrypted key needed.

your webgrab log will tell you also if a key is required.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 hour

On siteini.pack , misc folder, there is a sample https://github.com/SilentButeo2/webgrabplus-siteinipack/blob/master/site...
once you get the badge you need to run a force update license (see faq)

Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

ok,..
in the WebGrab++.config i put the info on

i have this on WGLicense.log

[ ] default donator_license donator registered_user un_registrd_user developer
[ ] channels/ini 20 250 50 30 20 1000
[ ] channels total 20 250 50 30 20 1000
[ ] siteinis 2 15 10 3 2 100
[ ] decryption keys without userkey enabled enabled enabled without userkey enabled
[ ] decryption mode legacy (V2) new (V3) & (V2) new (V3) & (V2) legacy (V2) legacy (V2) new (V3) & (V2)
[ ] index only yes no no no yes no

i have this on webgrab log ... i cant see the E or EK

[ Info ] i=index .=same c=change g=gab r=replace n=new
[ Info ]
[ Info ]
[ Info ] Group (0) :
[ Info ] update requested for - 369 - out of - 20 - channels for 1 day(s)
[ Debug ]
[ Info ] ( 1/20 ) TVGUIDE.COM -- chan. (xmltv_id=WTCV MegaTV HDTV) -- mode Force
[Warning ] no robots data found
[Warning ] skipped robots check
[Error ] Unable to update channel WTCV MegaTV HDTV
[Critical] Generic syntax exception:
[Critical] message:
[Error ] no index page data received from WTCV MegaTV HDTV
[Error ] unable to update channel, try again later
[ Info ] Existing guide data restored!
[ Debug ]

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 week

http://webgrabplus.com/content/tvguidecom-usa-stopped-working-no-new-dat...
post #6

you will have to create new channel lists as everything changed from old ini.

Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

thanks for the info
so i have to do all channel list new

i use different zipcode like PR, FL, NY, IL i have to do as before ?
download each zipcode for each channel and add to the config

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 week

yes and leave the site {keepindexpage} line disabled.
its disabled by default.

Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

you have a tvguide.com_info or instruction so i can make the provider by zipcode and then download the channel list, so i can make my new channel list because i try using the old

"channel update="i" site="tvguide.com" site_id="00725" xmltv_id="srvID generation">srvID generation channel"

and didnt work

i use 3 providers

[ Info ] Group (0) :
[ Info ] update requested for - 1 - out of - 1 - channels for 1 day(s)
[ Debug ]
[ Info ] ( 1/1 ) TVGUIDE.COM -- chan. (xmltv_id=srvID generation) -- mode Force
[Error ] Unable to update channel srvID generation
[Critical] Generic syntax exception:
[Critical] message:
[Error ] no index page data received from srvID generation
[Error ] unable to update channel, try again later
[ Info ] Existing guide data restored!
[ Debug ]
[ Debug ] 0 shows in 1 channels
[ Debug ] 0 updated shows
[ Debug ] 0 new shows added

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 week

look at the channel lists sections,there are comments added to each explaining what todo.

the country file provided you use for everywhere except usa.
it has its own section to create a provider list by zipcode.

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 week

also at the top of each channel list section it has a name.example...

** ##### PROVIDER FILE CREATION BY COUNTRY
or
** ##### PROVIDER FILE CREATION BY ZIPCODE USA ONLY

Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

i want USA by zipcode and provider because i have a mix of states and providers

channel update="i" site="tvguide.com" site_id="00725" xmltv_id="dummy">dummy channel

im getting this

[ Info ] update requested for - 1 - out of - 1 - channels for 1 day(s)
[ Debug ]
[ Info ] ( 1/1 ) TVGUIDE.COM -- chan. (xmltv_id=dummy) -- mode Force
[Error ] no shows in indexpage!
[ Info ]
[ Debug ]
[ Debug ] 0 shows in 1 channels
[ Debug ] 0 updated shows
[ Debug ] 0 new shows added
[ Info ]
[ Info ]

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 week

thats normal for channel xml creation,check your wg config directory and see if a tvguide.com channel list exists.
remember your are creating lists for multiple providers so rename this file after you create it or it will be overwritten when you create a list for another provider.

u been here 4 years,maybe you dont do this often but its the same process as the old ini,some of this stuff must be familar.

Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

yes sorry
this is the 3 time because its when change or upgrade,.

it was my mistake i left a *

now i can create the channel provider

now to create a new channel list and i let you now if i have any issue.

thanks

Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

Hi
Now is working but only 20

how i run a force update license ?

there a guide for update

Thanks

Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

my license indicated this

[ ] Actual settings of the various licenses (may change from time to time) :
[ ]
[ ] default donator_license donator registered_user un_registrd_user developer
[ ] channels/ini 20 250 50 30 20 1000
[ ] channels total 20 250 50 30 20 1000
[ ] siteinis 2 15 10 3 2 100
[ ] decryption keys without userkey enabled enabled enabled without userkey enabled
[ ] decryption mode legacy (V2) new (V3) & (V2) new (V3) & (V2) legacy (V2) legacy (V2) new (V3) & (V2)
[ ] index only yes no no no yes no
[ ] postprocess MDB disabled enabled enabled disabled disabled enabled
[ ] postprocess REX disabled enabled enabled enabled disabled enabled
[ ] debug False False False False False True

Blackbear199
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 week

documentation tab at top forums > configuration > webgrab++.config.xml > scroll down to license

Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

Thanks for the info

found it the error
its was password="123456">f< /license>
i put it password="123456"/>
but now only let me 250 and i have more

[ Debug ] Loading timezone data
[ Debug ] Embedded timezones source: timezone.timezonesdata.txt
[ Debug ] Reading config file: C:\Users\pc02\AppData\Local\WebGrab+Plus\WebGrab++.config.xml
[ Info ] Checking License ..
[ Info ] For License request/update data, see WGLicense.log.txt
[Warning ] The total channel count :250 exceeds the number 250 allowed for license 'donator_license'
[Warning ] The total channel count set to :250
[ Debug ]

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 hour

contact the authors, i think is 5euro more for 500 chans i know they go by multiple of 250

Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

where i contact authors
because i sent an email to jan and nothing

i paid Donation amount: €10.00 EUR

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 hour

here webgrabpp@gmail.com but wait a day we are not always behind a pc.

Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

thanks
that email i sent it yesterday

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 hour

did you try to force license update ? (see faq)

Ricky
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 3 weeks

yes,
before was 20 channel and now are 250 channel

i made an other update and now is working fine with all channel

thanks

marlon23
Offline
Joined: 2 days
Last seen: 1 day

como pongo la licencia

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 1 hour
Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl