You are here

Additional Configurations

5 posts / 0 new
Last post
snaitaz@aol.com
Offline
snaitaz@aol.com's picture
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 7 months
Additional Configurations

G'day...I have a need to have a different configuration for each lineup (EPG) for the 4 countries I am pulling EPG data for. For instance, I am pulling data for UK and USA. Currently, WG+ is in default installation and is working fine. However, there are too many channels to pull if I pull all channels together and takes too much time. So, I would like to set up a configuration for UK pulls and USA pulls on separate days so not to use too many resources.

I did read where I could use WebGrab+Plus.exe "C:\EPG\Configuation01" but this did not work for me. I went to C:\Users\snaitaz\AppData\Local\WebGrab+Plus in command prompt mode then executed WebGrab+Plus.exe "C:\EPG\Configuation01" exactly as shown. The following error was returned...

C:\Program Files (x86)\WebGrab+Plus>WebGrab+Plus.exe "C:\EPG\Configuation01"
'WebGrab+Plus.exe' is not recognized as an internal or external command,
operable program or batch file.

So how can I add another config or is there a better way to do what I want to do? Thank you and cheers!!

Using version 2.1

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 4 years
Last seen: 5 hours

There is a field on top right corner "search"
anyway if you did standard installation you should cd to C:\Program Files (x86)\WebGrab+Plus\bin
as the executable file is there, right ?

C:\Program Files (x86)\WebGrab+Plus\bin>WebGrab+Plus.exe

WebGrab+Plus/w MDB & REX Postprocess -- version V2.1.5

Jan van Straaten
Francis De Paemeleere

thanks to Paul Weterings and all the contributing users
--------------------------------------------------------------------------------

Job started at 06/02/2019 19:28:27

snaitaz@aol.com
Offline
snaitaz@aol.com's picture
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 7 months

G'day...thank you Matt for your input.I actually did review some of the similar situations in this forum and found the one I had indicated in my original request for help. That being said, I managed to find the answer in another forum which was geared towards another proggy but I was able to edit the procedure in order to make it work for my needs. All is good now ATM and I have scheduled a task to run the routines on auto. Tanks again for your assist. Cheers!!

Blackbear199
Offline
Donator
Joined: 4 years
Last seen: 14 min

if u look at ur original post and then at what matt said ur problem is here..

C:\Program Files (x86)\WebGrab+Plus>WebGrab+Plus.exe "C:\EPG\Configuation01"

should be..
C:\Program Files (x86)\WebGrab+Plus\bin\WebGrab+Plus.exe "C:\EPG\Configuation01"

snaitaz@aol.com
Offline
snaitaz@aol.com's picture
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 7 months

G'day BB...Thank you for pointing that out for me. The issue has been resolved thanks to people in this forum and others in other forums. Cheers!!

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl