You are here

Request: New ini for Israel tv.walla.co.il

29 posts / 0 new
Last post
netanelbi
Offline
Joined: 1 month
Last seen: 1 month
Request: New ini for Israel tv.walla.co.il

Hi,

Could you please try to update and fix tv.walla.co.il.ini its not working currently
the website has changed its format.
i get the error:
[Error ] no shows in indexpage!

site: tv-guide.walla.co.il/channel/|channel|

thanks :)

mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Hi
Could anyone fix it please? It seems like change is something minor. Channel numbers are still the same.
https://tv-guide.walla.co.il/?provider=hot

THANKS!!

Attachments: 
mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Is there a way to make this .ini file fixed by becoming a donator? Thanks.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

Almost finished but there are problems with channel list to get both providers. In the meantime there are also better sites with same epg.

mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Thanks a lot! No need for both providers. Yes provider have their own website for epg with all the channels. And it's accessible from anywhere in the world. What we need from Walla site is Hot provider.

mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

By the way, which other sites do you know where I can grab Hot provider EPG? Thanks.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

hot.net.il ?

mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Thanks. But there are two problems with it:
1. Allows access only from Israeli IP. And majority of VPN providers that I tried are blocked.
2. There are a lot of channels that are fetched only partially by webgrab. Eg. missing shows between 13:00 and midnight (00:00). The problem is not on the site because shows are appearing there. But from some reason, not fetched.

Thanks again.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

I updated to rev4 seems ok now ;) In the meantime i try to figure out tv.walla
Btw i use cyberghost, works fine.

Attachments: 
mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Thanks for the update! Good news. But not all Hot channels have this issue. Here is partial list of channels that don't fetch properly (missing mid-day shows):

site_id="871"
site_id="507"
site_id="490"
site_id="682"
site_id="710"
site_id="579"

Can you test few of those?
And thanks for the VPN tip. Will try it. Got some very slow solution for now. Takes ages to fetch the whole EPG.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

here the guide.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

for tv.walla end of story, i did channels lists but description seem to be an encrypted picture so it cannot be grabbed.

mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Hot.net.il Looks great. Thanks a lot. Where to download your latest .ini? In github?
Regarding walla.co.il, not a big loss. If you fixed the Hot, no need for Walla anymore.
Thanks again!

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

Yep in github, if not in siteini.pack (get updated a day later,only if you run update)

mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Unfortunately, it's not working :( Look at the screenshot attached. It's stuck in a loop and not downloading any EPG.
What could go wrong?

Attachments: 
mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Update: Same problem with V3 ini file too.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

Siteini works only with v3.0 or above, because use new functions that will not work with previous versions. I think is a problem of page not connecting (most probably vpn)that return no index. is mono version 5.0 or above ?

mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

As you can see from my screenshot, I am using version 3.1.0.0 so version is not the problem. I also tried latest beta 3.1.1 and same outcome.
This is my mono version:
Mono JIT compiler version 6.10.0.104 (tarball Fri Jun 26 19:38:24 UTC 2020)
Do I need some other, specific version of mono? In webgrab instructions it says mono 5.0 and above is required. So i installed the latest version at the time (few months back). It's full version of mono.
Vpn is not a problem. I can access Hot website with EPG without any problem (from the same IP).
Thanks!

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

well we know by experience (see foxtel.com.au posts) that some vps providers block also thru vpn, some sites.With a user a spent lot of time, i was even able to get cookie, but as soon as grabbing epg....no index. Changing vps provider solved the problem.
I suspect is a firewall setting they use, but not sure. Siteini works.

mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Thanks. Will check some other machine and possibly other IP.

mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

It worked now! Same machine, different IP. Thanks a lot.
So now there is one more thing to solve (if you can, please). In the un-encrypted .ini file I enabled the option to fetch "year/country" for every movie where available. It's very useful feature! Is there a way to incorporate this setting change to encrypted .ini too? I am adding picture of lines I got in my .ini file that those features. It was published somewhere here in webgrab forum long time ago.
Thanks!

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

ok will give a try....but i see production date there, look at "rush" show on hotcinema 2...
PS
that "add_to_ini" just stuff that in this case is not even used. For this case is completly "useless", rather may affect final result.

Attachments: 
mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

The screenshot I sent is from old version of hot ini file (un-encrypted) where I could add lines to show production date and country of origin. What we need is new encrypted ini file that would include those two details where available.
Thanks a lot for your amazing support!

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

well post those them as text ( i will not re-type all of that) and will add them for a personalized copy.

mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

I attached the full ini file I'm using to get production year and country for the movie titles. I am not sure which lines in the ini are responsible for that part. It was long time ago when I found it somewhere in your forum.
If you cant locate them, then you can add all of them "as-is" in the attached file.
Thanks!

Attachments: 
mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

Let me explain the encrypted version was prepared by blackbear199 ( the one that made siteini in 2016) and myself. You asked for country and year which are already there when available. So it may be better if you indicat me in which channel is missing the info.

mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

OK. I found where is the difference. Those values (year/country) should appear as subtitle in order to be shown in EPG in the applications like IPTV or Kodi. Here are 2 example files attached for channel "Hot Cinema 2" (site_id="486").
Unencrypted .ini file that I posted before is showing those details as subtitle in EPG. And your V4 file has separate fields for year and country, but it's not shown at all in EPG apps unfortunately :-(

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 5 years
Last seen: 41 min

here year and country in subtitle

Attachments: 
mordt
Offline
Donator
Joined: 2 years
Last seen: 1 week

Works! Thanks a lot! You are the man!

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl