You are here

Installation Problem

8 posts / 0 new
Last post
Vinny1967
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 5 years
Installation Problem

Hi there,

I've tried installing WG+ a few times on my Windows 10 machine over the last few days but it never generates the config.xml during installation.I've googled for answers but nothing comes up.I've tried different things to get it going but nothing seems to work.I don't even get a log file so I can't see what's going on.I've tried everything like re-installing,cleaning,registry cleaning but it still the same results.I had it installed a few weeks ago and I had a config.xml file then,but I sort of messed up the config so I decided to do a fresh install which led to my present problem.Can anybody help?

Cheers

Vinny

francis
Offline
francis's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 month
Is the support helpful?
support us

Vinny,

Does the installer gives you some error?

Is het .exe installed? What is installed in the config directory?

If it is only the config file, you could create your own and add the content from:

http://webgrabplus.com/documentation/configuration/howto

Vinny1967
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 5 years

Thanks for replying.I didn't get any errors during the installation process.The .exe file is there along with the .txt file and that's it.

francis
Offline
francis's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 month
Is the support helpful?
support us
Vinny1967 wrote:

Thanks for replying.I didn't get any errors during the installation process.The .exe file is there along with the .txt file and that's it.

 

Ok,

That is the content of the program folder:
C:\Program Files (x86)\ServerCare\WebGrab+PlusV1.1.1

But the config files and all, should be in the program home folder:
C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab

Vinny1967
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 5 years

I'm in work at the moment but I'm almost 100% sure that there was nothing in the home folder.I'll check when I'm finished.

Vinny1967
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 5 years

In the ServerCare folder I only have the WebGrab+ PlusV1.1.1 folder,and inside that I have the .exe and .txt.Easy to copy the text from the link above and save as .xml ?

francis
Offline
francis's picture
WG++ Team memberDonator
Joined: 8 years
Last seen: 1 month
Is the support helpful?
support us

You are looking in the wrong folder.

You must look inside

C:\ProgramData\ServerCare\WebGrab

Vinny1967
Offline
Joined: 5 years
Last seen: 5 years

OMG.Really stupid from me.I've no idea why I was looking there.I think it's obvious that I'm a noob :p

Thanks anyway for the help.I've sort of got things going now.Just some tweeking needed I hope ;)

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl