You are here

Foxtel issues

15 posts / 0 new
Last post
enaz
Offline
Donator
Joined: 6 years
Last seen: 1 month
Foxtel issues

Anyone else having issues with foxtel, i've only recently started gettting the following errors.

[ ]
[ ] WebGrab+Plus/w MDB & REX Postprocess -- version V3.1.0.0
[ ]
[ ] Jan van Straaten
[ ] Francis De Paemeleere
[ ]
[ ] thanks to Paul Weterings and all the contributing users
[ ] --------------------------------------------------------------------------------
[ ]
[ ] Job started at 21/06/2020 14:09:15
[ Debug ]
[ Debug ] Running on: Microsoft Windows NT 6.2.9200.0
[ Debug ] Environment: 4.0.30319.42000
[ Debug ]
[ Debug ] Loading timezone data
[ Debug ] Embedded timezones source: timezone.timezonesdata.txt
[ Debug ] Reading config file: C:\WebGrab+Plus\BINGE\WebGrab++.config.xml
[ Info ] Checking License ..
[ Info ] For License request/update data, see WGLicense.log.txt
[ Debug ]
[ Info ] found: C:\WebGrab+Plus\BINGE\foxtel.com.au.EK.ini -- Revision 08
[ Info ] encrypted with userkey and expiry date in 'legacy (V2)' mode
[ Debug ] xmltv input file - C:\WebGrab+Plus\BINGE\binge_guide.xml - found
[ Debug ] 0 superfluous shows removed
[ Info ] Found existing channel (xmltv_id=15461) in the config file
[ Info ]
[ Info ]
[ Info ] i=index .=same c=change g=gab r=replace n=new
[ Info ]
[ Info ]
[ Info ] Group (0) :
[ Info ] update requested for - 1 - out of - 1 - channels for 2 day(s)
[ Debug ]
[ Info ] ( 1/1 ) FOXTEL.COM.AU.EK -- chan. (xmltv_id=15461) -- mode Incremental
[Warning ] error downloading page: The operation has timed out (10sec)
[Warning ] Retry 1 of 4 times

No matter what it just keeps timing out..? anyone else having issues?

701h
Offline
Donator
Joined: 3 months
Last seen: 6 days

Yes me, same issue. did you resolve it?

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 4 years
Last seen: 6 hours
jefferson8
Offline
Donator
Joined: 10 months
Last seen: 16 hours

Hi there

I'm getting these errors even though I am using the Userkey:

[ Info ] found: C:\Users\copet\AppData\Local\WebGrab+Plus\foxtel.com.au.EK.ini -- Revision 09
[ Info ] encrypted with userkey and expiry date
[Warning ] Unable to decrypt!!
[Error ] fatal decryption error: Padding is invalid and cannot be removed.

Looking in the config file it has this entry for the userkey with waht looks like an expiry date of April * $$encrypted w/userkey/expiry [17/04/2020]$

Am I reading this correct?

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 4 years
Last seen: 6 hours

Padding invalid means encryption has changed, due to a copy/paste or change in the file.So download file and copy the entire file not the contenent.

jefferson8
Offline
Donator
Joined: 10 months
Last seen: 16 hours

Hi mat8861

I've tried downloading a fresh version of the foxtel.com.au.EK.ini file a few times but I keep getting this "padding" error:

[ Debug ] Loading timezone data
[ Debug ] Embedded timezones source: timezone.timezonesdata.txt
[ Debug ] Reading config file: C:\Users\copet\AppData\Local\WebGrab+Plus\WebGrab++.config.xml
[ Debug ]
[ Info ] found: C:\Users\copet\AppData\Local\WebGrab+Plus\foxtel.com.au.EK.ini -- Revision 09
[ Info ] encrypted with userkey and expiry date
[Warning ] Unable to decrypt!!
[Error ] fatal decryption error: Padding is invalid and cannot be removed.

Not sure what to try next?

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 4 years
Last seen: 6 hours
jefferson8
Offline
Donator
Joined: 10 months
Last seen: 16 hours

Hi mat8861

I have the Foxtel key from the donations area of the forum and i am using it with the "decryptkey" tag in the config. The expiry date in the .ini file is showing as 17/04/2020 - that wouldn't have anything to do with it, would it?

Also, I didn't have the "license" tag in the config, so tried adding it but then got different errors:

[ Debug ] Reading config file: C:\Users\copet\AppData\Local\WebGrab+Plus\WebGrab++.config.xml
[ ] Job finished at 30/06/2020 19:25:52 done in 0s
[Critical]
[Error ] WG.Common.InvalidConfigException: [Error ] Settings element contains invalid sub-element "license"
at WGconsole.f..ctor(c 0, XmlNode 1)
at WGconsole.h..ctor(String 0)
[Critical]
at WGconsole.h..ctor(String 0)
at WGconsole.G.1(String[] 0)
[Critical] Config syntax exception:
[Critical] file: C:\Users\copet\AppData\Local\WebGrab+Plus\WebGrab++.config.xml
[Critical] message:
[Error ] WG.Common.InvalidConfigException: [Error ] Settings element contains invalid sub-element "license"
at WGconsole.f..ctor(c 0, XmlNode 1)
at WGconsole.h..ctor(String 0)
[Critical] For detailed info, see log file C:\Users\copet\AppData\Local\WebGrab+Plus\WebGrab++.log.txt
[Critical] Execution stopped

Any ideas?

701h
Offline
Donator
Joined: 3 months
Last seen: 6 days

Hi, it looks like updating the user agent has resolved my issue. thanks so much.

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 4 years
Last seen: 6 hours
jefferson8 wrote:

Hi mat8861
I have the Foxtel key from the donations area of the forum and i am using it with the "decryptkey" tag in the config. The expiry date in the .ini file is showing as 17/04/2020 - that wouldn't have anything to do with it, would it?
Also, I didn't have the "license" tag in the config, so tried adding it but then got different errors:
[ Debug ] Reading config file: C:\Users\copet\AppData\Local\WebGrab+Plus\WebGrab++.config.xml
[ ] Job finished at 30/06/2020 19:25:52 done in 0s
[Critical]
[Error ] WG.Common.InvalidConfigException: [Error ] Settings element contains invalid sub-element "license"
at WGconsole.f..ctor(c 0, XmlNode 1)
at WGconsole.h..ctor(String 0)
[Critical]
at WGconsole.h..ctor(String 0)
at WGconsole.G.1(String[] 0)
[Critical] Config syntax exception:
[Critical] file: C:\Users\copet\AppData\Local\WebGrab+Plus\WebGrab++.config.xml
[Critical] message:
[Error ] WG.Common.InvalidConfigException: [Error ] Settings element contains invalid sub-element "license"
at WGconsole.f..ctor(c 0, XmlNode 1)
at WGconsole.h..ctor(String 0)
[Critical] For detailed info, see log file C:\Users\copet\AppData\Local\WebGrab+Plus\WebGrab++.log.txt
[Critical] Execution stopped
Any ideas?

Make sure you use wg 3.1.0 and you have license in config.

jefferson8
Offline
Donator
Joined: 10 months
Last seen: 16 hours

Thanks mat8861, that seems to have resolved the problem!

divxmaster
Offline
Donator
Joined: 9 months
Last seen: 3 weeks

Hi,
I've tried everything I can think of and still cant get this to work:

[ ] WebGrab+Plus/w MDB & REX Postprocess -- version V3.1.0.0

[ Info ] found: C:\Users\Administrator\AppData\Local\WebGrab+Plus\siteini.pack\Australia\foxtel.com.au.EK.ini -- Revision 09
[ Info ] encrypted with userkey and expiry date in 'new (V3)' mode
[ Debug ] xmltv input file - C:\Users\Administrator\AppData\Local\WebGrab+Plus\guide.xml - found
[ Debug ] 0 superfluous shows removed
[ Info ] Found existing channel (xmltv_id=VIC-Melbourne BBC First) in the config file
[ Info ]
[ Info ]
[ Info ] i=index .=same c=change g=gab r=replace n=new
[ Info ]
[ Info ]
[ Info ] Group (0) :
[ Info ] update requested for - 1 - out of - 1 - channels for 7 day(s)
[ Debug ]
[ Info ] ( 1/1 ) FOXTEL.COM.AU.EK -- chan. (xmltv_id=VIC-Melbourne BBC First) -- mode Force
[Error ] Unable to update channel VIC-Melbourne BBC First
[Critical] Generic syntax exception:
[Critical] message:
[Error ] no index page data received from VIC-Melbourne BBC First
[Error ] unable to update channel, try again later
[ Info ] Existing guide data restored!

Correct EK version, correct WG+ version, the new user agent:
"Mozilla/5.0 (Windows NT 10.0; Win64; x64) AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko) Chrome/79.0.3945.130 Safari/537.36 Edg/79.0.309.71"

the correct decrypt key which hasnt changed.

and my licence seems to report ok:
[ Info ] New copy of 'custom license' data downloaded
[ ]
[ Info ] License request/update
[ Info ] Username 'divxmaster'
[ Info ] Custom License status : 'True'
[ Info ] The program will run with performance settings : 'custom'
[ Info ] License check .. done
[ ]
[ ] Actual settings of the custom license :
[ ]
[ ] License started on :2020/05/09
[ ] License will expire on :2021/03/23

Any ideas?
Cheers,
Mike

mat8861
Offline
WG++ Team memberDonator
Joined: 4 years
Last seen: 6 hours

Siteini from siteini.pack ? It's ok here.....

divxmaster
Offline
Donator
Joined: 9 months
Last seen: 3 weeks

Ah, found it
For anyone else who is having this issue, the siteid of the channel tags has changed, maybe some time ago.
If you were still using the old format, you will need to update all channels in webgrab++.config.xml to the new format.

old:
site_id="12352_SHO" xmltv_id="VIC-Melbourne Foxtel Movies Premiere"

new:
site_id="12352_SHO##SHO/SHO" xmltv_id="VIC-Melbourne Foxtel Movies Premiere"

edit: note they dont all follow this exact pattern so check the channels file in the latest siteini pack.

Cheers,
Mike

Brkc
Offline
Donator
Joined: 1 year
Last seen: 2 days

( 1/5 ) FOXTEL.COM.AU.EK -- chan. (xmltv_id=NickMusic AU) -- mode Force
iiiiiiii
Unable to update channel NickMusic AU
Generic syntax exception:
message:
no index page data received from NickMusic AU
unable to update channel, try again later
Existing guide data restored!

What's wrong?

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl