You are here

Foxtel Australia no longer working

61 posts / 0 new
Last post
glennt
Offline
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 4 months

Not sure what region i just installed & ran the default settings but i actually live in central NSW

i am referring to the normal foxtel movie channels these ones are not downloading More Movies/Premiere/Masterpeice/disney Movies/family/Action/Comedy/Romance/thriller & the  +2  cannels

all has worked fine for months but the last couple of weeks they are not working all other channels are fine

Thanks Glenn

Attached Log

 

Attachments: 
andrew
Offline
Joined: 7 years
Last seen: 6 years

Had a bit of a play and it seems the error is related to trying to scrape to far in advance, looks like you can only go to 3 days as a maximum.

glennt looking at your logs you are scrapping 8 days worth of data so in your WebGrab++.config.xml change <timespan>7</timespan> to <timespan>2</timespan> and see how you go.

 

glennt
Offline
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 4 months

Ok

i will try that & see what happens

i have always had it set for 7 days have changed nothing in my settings

Thanks Glenn

mitchell.ross
Offline
Joined: 7 years
Last seen: 6 years

Can you please upload your INI again? The link above is saying file not found?

glennt
Offline
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 4 months

Not sure how to change the region

do i have to alter the whole channel list to the region id i need

Cheers Glenn

glennt
Offline
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 4 months

So i tried the ini file you supplied but still not getting all the movie channels

Attached log

Attachments: 
andrew
Offline
Joined: 7 years
Last seen: 6 years
Blackbear199 wrote:

another update added to post#60,again i didnt add a revision change.

this is going to be the last one i think as its as close as its going to get to mimicing what the site actually uses for start/stop date/time.

14 day epg is working again.

 

 

Still failing here, need to be testing against this block of channels.

 

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="MVS##region=12352##" xmltv_id="Foxtel Movies More">Foxtel Movies More</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="SHO##region=12352##" xmltv_id="Premiere">Premiere</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="MO6##region=12352##" xmltv_id="Masterpiece">Masterpiece</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="FDS##region=12352##" xmltv_id="Disney Movies">Disney Movies</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="SHF##region=12352##" xmltv_id="Family">Family</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="SHA##region=12352##" xmltv_id="Action">Action</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="SHY##region=12352##" xmltv_id="Comedy">Comedy</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="SHD##region=12352##" xmltv_id="Romance">Romance</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="SHH##region=12352##" xmltv_id="Thriller">Thriller</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="SH2##region=12352##" xmltv_id="Premiere +2">Premiere +2</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="MTA##region=12352##" xmltv_id="Action +2">Action +2</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="MTF##region=12352##" xmltv_id="Family +2">Family +2</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="FD2##region=12352##" xmltv_id="Disney Mov +2">Disney Mov +2</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="TCM##region=12352##" xmltv_id="TCM">TCM</channel>

<channel update="i" site="foxtel.com.au" site_id="WLD##region=12352##" xmltv_id="WORLD MOVIES">WORLD MOVIES</channel>

 

glennt
Offline
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 4 months

i changed the ini file to the one you just provided & also synced time but still not getting most of those channels

seems to be a bit random sometimes downloads a few shows sometimes not

anyway still not working

Cheers Glenn

 

glennt
Offline
Donator
Joined: 7 years
Last seen: 4 months

anyone else having trouble with their foxtell guide 

i am getting the no robots found error & have no guide data at all

Glenn

 

EdwinPef
Offline
Joined: 1 year
Last seen: 3 months

Привет полезный строительный портал mnogovdom.ru

Pages

Log in or register to post comments

Brought to you by Jan van Straaten

Program Development - Jan van Straaten ------- Web design - Francis De Paemeleere
Supported by: servercare.nl